Klant ervaringen

Dopper

“Tijdens een activatie op Schiphol, ‘The Watergate Experience’, hebben wij 1800 gelaserde druppels in verschillende tinten blauw besteld, welke we op zeer korte termijn nodig hadden. Het ging snel, de communicatie was fijn en de prijs was goed. “

VondelCS – Media en Cultuur LAB van AVROTROS 

“Wij zochten op zeer korte termijn een afscheidscadeau voor het talentennetwerk dat maandelijks bij VondelCS bijeenkomt. Eén belletje was genoeg. Kay en Bram dachten gelijk mee en we kregen meteen de dag erop een proeflijst, welke perfect was. We hebben in no-time 25 unieke lijsten gekregen voor een supergoede prijs. Deze gasten schakelen wij voortaan altijd in als wij iets bijzonders op korte termijn nodig hebben.” 

Lieuwe Boards / Red Bull

“Wij laten op maat gemaakte onderdelen van surfboards maken bij Mukava, Dit heeft ons ontzettend veel tijd en geld bespaard. Ideale oplossing. Ook maken zij vaak awards voor ons en onze klanten “

FOX verre reizen

“Een uitvergroot ‘Dokter Bibber’ spel, maar dan compleet in de stijl van FOX. Niemand kon maken wat wij wilden, totdat we stuitten op Bram en Kay. Dit unieke spel werkte zeer goed tijdens de Verre Reizen beurs.”

MARCUS

“Voor ons café wilden wij graag een Mega Jenga spel met ons logo erin gegrafeerd. Dit was een schot in de roos, fijn werken en keurig resultaat.”

XR Utrecht

“Wij hadden houten printstempels nodig om T-Shirts te bedrukken met onze design prints. We konden heel snel bij Mukava terecht en ze hebben de stempels perfect laser gesneden. Goede kwaliteit en snelle service! We komen voor ons volgende project zeker weer bij Mukava langs!”

Portofolio